Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php74/bin/) in /data/b/0/b06a19f9-f47d-412f-998e-fed4303d3e2b/eventsg.hu/web/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61

Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/Integrations/Bookings.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php74/bin/) in /data/b/0/b06a19f9-f47d-412f-998e-fed4303d3e2b/eventsg.hu/web/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61
Fertőtlenítés hígításhoz 500ml - Dr. Joshnson - Event Service Group

Fertőtlenítés hígításhoz 500ml - Dr. Joshnson

Fertőtlenítés hígításhoz Dr. A Johnsons nagyon biztonságos, szelíd és fertőtlenítő, az egész család számára alkalmas. Hatékony összetétele elpusztítja a baktériumok 99,9% -át, beleértve az E. colit. Háztartási tisztításra is alkalmas.

Kézbesítési idő 48 óra!

1.042 Ft ÁFA-val

Termék leírás

Fertőtlenítés hígításhoz Dr. A Johnsons nagyon biztonságos, szelíd és fertőtlenítő, az egész család számára alkalmas. Hatékony összetétele elpusztítja a baktériumok 99,9% -át, beleértve az E. colit. Háztartási tisztításra is alkalmas.

A használat:

háztartás:

Hígítatlanul használható a WC-k, mosdók és csatornák tisztításához.

A munkafelületek, a padló és a ruhanemű tisztításához hígítsa 3 mérőpohár / fedő arányával 1 liter vízre.
A bőr és a kis sebek tisztításához 2 gombóc és 125 ml víz arányában hígítsuk. Törölje le és hagyja természetesen megszáradni. Legfeljebb 2,5 l fertőtlenítőszert kap a bőrre.

Személyes használat: Mindig hígítva használja!

Figyelem:

Csak külsőleg.
9 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára nem alkalmas.
Tartsa távol gyermekektől.
Ne keverje más vegyi anyagokkal.
Bőrirritáció esetén öblítse le bő szappannal és vízzel.
Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz.
Tárolja szobahőmérsékleten.
Okosan használja a fertőtlenítést.
Ártalmas a vízi és a vízi élővilágra.
Kerülje a környezetbe jutást.
Fertőtlenítő fertőtlenítőszer A Dr.Johnsons többek között az 1,2% benzalkonium-kloridot, parfümöt és limonént tartalmaz.