Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php74/bin/) in /data/b/0/b06a19f9-f47d-412f-998e-fed4303d3e2b/eventsg.hu/web/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61

Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/Integrations/Bookings.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php74/bin/) in /data/b/0/b06a19f9-f47d-412f-998e-fed4303d3e2b/eventsg.hu/web/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61
Dezinflex érintésmentes fertőtlenítő adagoló (fal vagy asztal) - Event Service Group

Dezinflex érintésmentes fertőtlenítő adagoló (fal vagy asztal)

A DEZINFLEX érintésmentes fertőtlenítő adagoló hosszú távú minőség és megbízhatóság garantált garanciája nemcsak sürgősségi helyzetekben, hanem megelőző és normál használat esetén is. Segít a szigorúbb higiéniai intézkedések és szokások kezelésében, a lehető legkönnyebben, gyorsan és hatékonyan. A készülék teljes garanciája 3 év. Építéshez 10 év.

Kézbesítési idő 48 óra!

131.880 Ft ÁFA-val

Termék leírás

Dezinflex érintésmentes fertőtlenítő adagoló (a falon vagy az asztalon).

A DEZINFLEX a hosszú távú minőség és megbízhatóság garantált garanciája nemcsak vészhelyzet esetén, hanem megelőző és általános használatra is. Segít a szigorúbb higiéniai intézkedések és szokások kezelésében, a lehető legkönnyebben, gyorsan és hatékonyan. A készülék teljes garanciája 3 év. Építéshez 10 év.

Alkalmas üzletek, élelmiszerláncok, szállodák és éttermek, diszpanziók, kórházak, postahivatalok, gyártóberendezések, irodák, előcsarnokok, apartmanbejáratok, benzinkutak, üzleti központok, sportpályák, iskolák és még sok más számára.